امیر نصیرزاده وارد چین شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۱۴۷

امیر نصیرزاده وارد چین شد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به‌منظور شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای وارد چین شد.
امیر نصیرزاده وارد چین شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، عصر امروز (چهارشنبه) به منظور شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای با استقبال مقامات چینی وارد این کشور شد. 

امیر نصیرزاده ضمن حضور و سخنرانی در این اجلاس، با تعدادی از همتایان خود در کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

اجلاس وزرای دفاع کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای روز پنجشنبه در شهرچینگدائو چین برگزار خواهد شد.

سازمان همکاری‌های شانگهای با هدف همکاری‌های چندجانبه امنیتی، اقتصادی و سیاسی تشکیل شده‌است. این سازمان هم‌اکنون ۱۰ عضو اصلی از جمله، چین، روسیه، هند، ایران، پاکستان، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان و بلاروس و شش عضو ناظر دارد و یکی از بزرگترین سازمان‌های منطقه‌ای محسوب می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار